...

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, www.lenjeriidebumbac.ro declara ca toate datele personale sunt considerate strict confidentiale si sunt utilizate doar pentru scopurile specificate.

Securitatea datelor personale este o prioritate pentru noi iar in continuare dorim sa va informam cu privire la ce date personale colectam si cum sunt utilizate acestea.

Datele personale colectate daca finalizati o comanda sunt urmatoarele:
– Nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare, adresa de facturare, detalii bancare daca plata se realizeaza online, tara, nume companie, cod unic de inregistrare companie, Nr. reg. com. Companie.
In plus sunt procesate datele din mesajele dintre www.lejeriidebumbac.ro si client

Datele personale colectate daca completati formularul de contact din pagina de contact sunt:
– Nume si adresa de email

Colectam aceste date pentru:
– a putea executa contractual de vanzare cumparare, iar unele documente sunt necesare pentru a satisface obligatiile legale
– notificari privind disponibilitatea si termenul de livrare a produselor daca dvs. solicitati acest lucru
– a putea comunica in mod efficient cu dvs.

Prelucrarea cookie-urilor din pagina web
Transmiterea datelor personale catre terti va fi realizata doar daca este necesar

Transmiterea datelor se face catre:
– Firmelor de transport pentru a putea livra produsele (doar in situatii speciale, in general livrare se face prin curieri proprii)
– Autoritatilor publice daca acestea le solicita

Accesul dvs. la contul de client se poate face doar dupa introducerea parolei de aceea va recomandam ca dupa utilizarea contului de client sa inchideti fereastra browserului.
Datele dvs sunt stocate pe o perioada necesara pentru a putea asigura obligatiile noastre ce rezulta din contractual de vanzare.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.